Hoe kan ik mijn borsten liften?

Hoe kan ik mijn borsten liften?

Alle manieren om je borsten te liften

Iedere borsten anders. Zelfs je eigen linker en rechter borst. Dat deze verschillend zijn is heel normaal, dus wees hier niet onzeker over! Toch kan je ervoor kiezen om je borsten een extra boost te geven door ze een boob-lift te geven. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Wij vertellen hieronder alles over; borsten liften!

 Borsten liften

 

Oefeningen

Je borsten bestaan vooral uit vet en bindweefsel, maar ook uit spieren. En net zoals been- en armspieren kun je deze trainen. Zo worden deze spieren sterker en groter. Dit kan zorgen voor een andere vorm van de borsten en dat ze minder snel zullen gaan 'hangen'. Dit resultaat zul je pas merken na een paar weken en het is belangrijk dat je dit structueel uitoefent voor het beste resultaat. 

borst oefeningen vrouw

 

Boob tape 

Je borsten liften met boob tape gaat heel gemakkelijk! Het bijzondere is dat je de ultra sterke boob tape in verschillende manieren kan plakken en dat dit voor alle (ja ook de grotere ) cupmaten toegankelijk is. En hiermee kun je dus ook alle cupmaten liften. Deze tape haal je aan het einde van de dag er weer af met olie en dus geen striemen of pijnlijke beugels waar je last van hebt. Lees hier meer over het kopen van de juiste boob tape.

Boob tape geplakt

 

Push-up BH

Een van de bekenste manieren van je borsten liften is toch wel een push-up bh. Dit is een bh zoals we die allemaal kennen maar hierin zit links en rechts in de cup een vulling waardoor je borsten op die 'kussentjes' liggen en dus een stuk voller lijken, dit kan heel mooi onder een jurkje met een diepe decolleté

Push up bh

 

Voeding

Je lichaam is een grote machine die constant samenwerkt. Waar vitamines en mineralen goed zijn voor je gezicht en een stralende huid, zijn ze ook belangrijk voor je borsten! Dit heeft te maken met de voeding voor een elastische huid. Als je binnenuit goed voor jezelf zorgt, zul je dit ook zeker terug zien bij je borsten. Een makkelijke manier om je borsten te liften!

Grotere borsten voeding

 

BH-maat

De meeste vrouwen zullen een beha in de kast hebben liggen, maar het is ook heel belangrijk dat je een juiste maat beha draagt. Als de cupmaat te klein is dan knelt het borstweefsel af, en als de bh te groot is dan krijgen je borsten geen ondersteuning. Dus investeer in een goeie en mooie passende bh zo kun je makkelijk je borsten liften. 

Bh maat

 

Warm & koud douchen

Koud en warm afwisselen tijdens het douchen zorgt voor een stevigere en mooiere huid dus ook de huid van de borsten. Dit zal hangborsten tegen gaan en zo geeft jij je borsten echt een lift!

Boob tape wassen

 

Plastisch chirurgie

Deze optie is een toch wel blijvende beslissing die je niet zomaar even maakt. Deze manier van je borsten liften heeft tientallen variaties waarvoor je kunt kiezen en die je goed voor jezelf moet overwegen omdat je hier altijd een operatie voor zult moeten ondergaan. Wij adviseren dan ook om hier goede research over te doen en je te laten adviseren door verschillende gekwalificeerde specialisten. 

Borstvergroting

 

We hopen dat je een mooie en passende manier hebt gevonden hoe jij je borsten kunt liften, maar iedere borst is anders. Er zijn miljoen verschillende soorten en maten borsten en onthoud dat je mooi bent zoals je bent! 

Terug naar blog

Onze Producten

Onze Pakketten