We Lift You Up

Shapetape is opgericht door Lisa Pluis. Ze ontdekte dat vele vrouwen worstelde met het dragen van hun favoriete outfit in combinatie met een BH. Nadat ze boobtape van diverse merken had geprobeerd was ze niet geheel tevreden over de kwaliteit en comfort van de boobtape. Samen met een team ontwikkelde zij de meest comfortabele boobtape op de markt. Shapetape maakt gebruik van de hoogste kwaliteit materialen waardoor de tape lang blijft zitten, super elastisch is en een zijdezacht oppervlakte heeft.

Onze tape is zorgvuldig ontwikkeld en uitgebreid getest op diverse huidtypes. Uit deze tests is naar voren gekomen dat Shapetape het langst blijft zitten, super comfortabel is en ook eenvoudig te verwijderen is.

Onze missie is om vrouwen de ondersteuning te bieden die ze nodig hebben om zich zelfverzekerd en comfortabel te voelen in hun favoriete outfits. Kwaliteit is onze prioriteit, maar naast kwaliteit bieden wij ook uitstekende service. Heb jij morgen een feest of ben je van plan je favoriete jurkje nog eens uit de kast te trekken? Bestel dan vandaag nog en wij zorgen dat jij morgen een comfortabele topavond beleeft!