Borsten tapen

Hoe tape ik mijn borsten met boob tape? Dit is de juiste manier!

Dit is de juiste manier om je borsten te tapen met boob tape!

Boob tape is een handige en populaire methode om je borsten te liften en een prachtig decolleté te creëren zonder het gebruik van een bh. Veel vrouwen vragen zich af hoe ze boob tape kunnen plakken en welke voordelen het biedt.

In dit artikel zullen we je laten zien op welke manieren je je borsten kunt liften met boob tape. Lees verder en ontdek hoe je boob tape moet gebruiken en een zelfverzekerd gevoel kunt krijgen.

boob tape plakken

Manieren om boob tape aan te brengen en je borsten te liften:

 1. Het creëren van een natuurlijke lift:

 • Begin met een schone en droge huid.
 • Knip de boob tape in gewenste lengtes en vormen.
 • Til je borst op en plaats de tape onder de borst, vanaf de zijkant naar boven werkend.
 • Herhaal dit proces voor de andere borst.
 • Pas de tape aan om een comfortabel en ondersteunend gevoel te behouden.
 • Geniet van een natuurlijke lift en een mooi gevormd decolleté\

borsten tapen

 1. Het creëren van een push-up effect:

 • Reinig en droog je huid grondig.
 • Knip de boob tape in kleine stroken.
 • Plaats de tape onder je borsten en breng de uiteinden samen in het midden.
 • Druk de tape stevig aan om een push-up effect te creëren.
 • Experimenteer met de positie en spanning van de tape om het gewenste effect te bereiken.
 • Bewonder je push-up decolleté en voel je zelfverzekerd.

 Beste boob tape kopen

Borsten tapen: Waar moet ik op letten?

 1. Kies de juiste tape: Zorg ervoor dat je kiest voor speciale borsttape die ontworpen is voor dit doel. Gebruik geen gewone tape, omdat dit de huid kan beschadigen.

 2. Schone en droge huid: Zorg ervoor dat je huid schoon, droog en vrij van oliën en lotions is voordat je de tape aanbrengt. Dit helpt de tape beter te hechten.

 3. Verwijderbare pads: Overweeg om verwijderbare siliconen pads of tepelbedekkers te gebruiken om de gevoelige tepelgebieden te beschermen.

 4. Meet en markeer: Meet en markeer nauwkeurig waar je de tape wilt plaatsen om ervoor te zorgen dat je het gewenste lift- en ondersteuningsniveau bereikt.

 5. Aanbrengen in delen: Breng de tape in kleine stukjes of stroken aan in plaats van in één keer. Dit maakt het gemakkelijker om de gewenste vorm te creëren.

 6. Strek de huid voorzichtig: Terwijl je de tape aanbrengt, kun je voorzichtig aan de huid trekken om de borst te liften en ondersteunen.

 7. Vermijd overmatige spanning: Zorg ervoor dat de tape stevig zit, maar niet te strak wordt aangetrokken om ongemak of huidirritatie te voorkomen.

 8. Vermijd vouwen en rimpels: Zorg ervoor dat de tape gelijkmatig wordt aangebracht zonder plooien, vouwen of luchtbellen.

 9. Oefen met verschillende technieken: Het kan even duren voordat je de perfecte techniek vindt die voor jou werkt. Oefen met verschillende aanbrengmethoden en pas ze aan op basis van je behoeften.

 10. Voorzichtig verwijderen: Verwijder de tape voorzichtig om de huid niet te beschadigen. Week de tape eventueel eerst in water voordat je deze verwijdert om het proces te vergemakkelijken.

 11. Hydrateer en verzorg de huid: Na het verwijderen van de tape, hydrateer en verzorg de huid om irritatie te voorkomen. Gebruik bijvoorbeeld een kalmerende lotion of crème.

 12. Niet te lang dragen: Draag de tape niet te lang achter elkaar om de huid voldoende rust te gunnen. Volg de aanbevelingen op de verpakking van de tape voor de maximale draagtijd.

Onthoud dat boob tape bedoeld is voor specifieke gelegenheden en niet voor dagelijks gebruik. Het is ook belangrijk om naar je eigen lichaam te luisteren en de tape te verwijderen als je ongemak ervaart. Als je twijfelt, raadpleeg dan een professional voor advies over het juiste gebruik van boob tape.

Boob tape geplakt

Waar de beste kwaliteit boob tape kopen?

Nu je weet hoe je boob tape moet plakken kan het dat je op zoek bent naar de beste kwaliteit boob tape, hiervoor hoef je niet verder te zoeken. Bij shapetape.nl vind je hoogwaardige boob tape die speciaal is ontworpen om je borsten te liften en te ondersteunen.

Met hun mooie assortiment en betrouwbare service kun je vertrouwen op shapetape.nl voor het verkrijgen van de beste tape die perfect geschikt is voor het tapen van je borsten.

Terug naar blog

Onze Producten

Onze Pakketten