Hoe gebruik ik boobtape?

Hoe gebruik ik boobtape?

De beste manier om boobtape te gebruiken

Boobtape, je ziet steeds vaker dat mensen boobtape op internet bestellen. Een heel handig accesoire maar hoe kan je het beste die boobtape gebruiken? Ik deze leggen we jou stap voor stap uit hoe je het beste boobtape kunt gebruiken.

boob tape

Boobtape kopen

Boobtape vind je in verschillende soorten en maten. Hierbij kun je het beste kijken welke kleur tape bij jou huid matcht en hierin verder zoeken. Dan kun je daarna kijken welke soorten lijm gebruikt wordt en of dit voor ieder huidtype bestemd is. Hierbij is het ook zeer aan te raden om goed te kijken naar de prijs-kwaliteitverhouding. Boobtape gebruik je toch op een intiem gedeelte van de huid en hiermee wil je kosten wat het kost voorzichtig mee zijn! Wil je de boobtape morgen al in huis hebben? Deze boobtape heeft een hoge kwaliteit en is al snel thuis geleverd!

Boob tape

Nipple Covers

Wacht nog even met bestellen als je de juiste boobtape hebt gevonden! Deze tape is natuurlijk heel sterk, en het is niet de bedoeling dat deze tape in contact komt met je tepels. Hiervoor bestaan nipple covers, oftewel tepel beschermers. Deze bestaan voornamelijk uit katoen of silicone. De Katoenen zijn wat dunner en maar eenmalig te plakken, de silicone daarintegen kun je hergebruiken. De silicone nipple covers zijn wel een stukje dikker. Boobtape gebruiken? Dan is deze stap zeer belangrijk. Benieuwd naar de verschillende soorten nipple covers, lees dan deze blog!

Nipple covers

Welke vorm boobtape?

Als je de shapetape besteld hebt, en de shapetape wil gebruiken is het van belang dat je weet welke kleding je zou aantrekken en welke delen van je lichaam te zien zijn en hoe de decolleté valt. Op de achterkant van de boob tape verpakking van Shapetape zie je precies hoe je deze het beste kunt plakken. Je kunt de shapetape zelf in stukken knippen dus je kunt hier veel kanten mee op! 

 

Boobtape plakken!

Stap 1: Als we alle producten in huis hebt is het belangrijk dat je de huid vetvrij maakt voordat we de boob tape gebruiken gaan. Dit doe je al gemakkelijk door gewoon te douchen en je te wassen. Let goed op dat je na het wassen geen creme of lotion opsmeert. 

 

Stap 2: Zorg dat de huid goed droog is, en wacht het liefste even een paar minuutjes na het douchen. Begin met het opplakken van de nipple covers. Zorg dat deze mooi rond de tepel zitten, dit is nogal een precies werkje. Daarna meet je met de rol hoeveel tape je nodig denkt te hebben. Knip deze daarna pas, dit voorkomt dat het stuk uiteindelijk toch te groot of te klein is. 

 

Stap 3: Voordat je de tape gaat plakken is het verstandig om de hoeken rond af te knippen, dit voorkomt dat er zo'n klein vervelend hoekje begint los te laten als je kleding eroverheen schuurt. 

 

Stap 4: Nu we boob tape gaan gebruiken, is het van belang om een klein stukje los te halen van het papier, dit plak je op de huid, nu lift je de borsten hoe je ze wil hebben en plak dan past de rest van de tape op de huid. Verstevig de vorm met meerdere stukken tape. 

 

Stap 5: Wrijf de tape goed aan op de huid. Haal deze als die geplakt is ook niet meer los (ook geen klein stukje) totdat je aan het einde van de dag de boob tape er helemaal vanaf wilt halen. 

boob tape verwijderen

Boobtape verwijderen

Nadat we de boobtape shapetape gebruiken is het net zo belangrijk om dit op de juiste manier eraf te halen dan het erop te plakken. Het makkelijkste is om de shapetape met een olie eraf te halen.

 

Dit hoeft geen speciale olie te zijn maar hiervoor zou je wel kunnen kiezen. Breng de olie aan over de tape en wacht 5 á 10 minuutjes en zorg dat deze er even op blijft zitten. Als het goed is kun je de tape nu pijnloos verwijderen

Terug naar blog

Onze Producten

Onze Pakketten