Alle soorten nipple covers uitgelegd.

Welke soorten nipple covers zijn er ?

Alle soorten nipple covers uitgelegd.

Nipple covers of ook wel 'tepel bedekkers' genoemd zijn een handige en discreet accesoire voor vrouwen die oufits dragen waarbij de tepels zichtbaar kunnen zijn. De nipple covers. Dit accesoire bestaat in verschillende soorten en maten, dus welke kies je en wat zijn de voordelen? In deze blog leggen we je dat precies uit!

Nipple covers

Silicone Nipple Covers

deze nipple covers zijn gemaakt van zacht en flexibel materiaal genaamd: silicone. Deze pad zorgt ervoor dat de tepel volledig bedekt is en beschermt tegen schuren en zichtbaarheid.

Ze plakken zonder een lijmlaag, zijn herbruikbaar en kunnen na gebruik eenvoudig worden schoongemaakt en kunnen makkelijk worden hergebruikt. Deze nipple covers zijn dan ook het bekenste vanwege hun duurzaamheid. Silicone tepel bedekkers zijn een handige en effectieve oplossing.

Deze silicone nipple covers zijn ideaal om te combineren met boobtape!

Siliconen nipple covers

Ademende Nipple covers

Deze nipple covers zijn gemaakt van ademende materialen, zoals mesh of bamboe, en bieden bescherming tegen irritatie en schuren van kleding, terwijl ze toch luchtdoorlatend blijven. Ze zijn vooral handig voor sportactiviteiten of warm weer waarin je snel transpireert.

Nipple covers gebruiken

Katoenen Nipple covers

Ookwel bekend als de wegwerp nipple covers zijn vaak voorzien van een kleeflaag die op zijn plaats blijft op de huid. ze hebben vaker een 'bloem' vorm waardoor je ze makkelijk over de tepel kan plakken. Ze bieden bescherming en comfort, maar zijn meestal dunner dan silicone tepelbedekkers. Deze bedekkers zijn ontworpen voor eenmalig gebruik en zijn meestal gemaakt van zachte, absorberende materialen zoals katoen. Ze bieden bescherming tegen zichtbaarheid en kunnen ook helpen bij het opvangen van eventuele tepelafscheiding. De katoenen nipple covers zijn een oplossing voor elke situatie waarin je je zorgen maakt over zichtbare tepels.

Deze katoenen nipple covers zijn ideaal om te combineren met boobtape!

Meer lezen over boobtape? Bekijk onze blog: 'De beste boobtape kopen op internet'

Nipple covers katoen

Nog niet helemaal een optie gevonden die goed bij je past? Lees hier nog meer over welke alternatieve er zijn voor een bh!

Conclusie

In deze blog hebben we alle soorten nipple covers uitgelegd. Of je nu kiest voor silicone nipple of katoenen nipple covers, ze bieden allemaal handige oplossingen voor het bedekken van tepels en het voorkomen van zichtbaarheid. De silicone nipple covers staan bekend om hun duurzaamheid en zijn ideaal om te combineren met boob tape.

Ademende nipple covers zijn perfect voor sportactiviteiten of warm weer. Katoenen nipple covers, ook wel wegwerp nipple covers genoemd, zijn geschikt voor situaties waarin je je zorgen maakt over zichtbare tepels en kunnen ook helpen bij het opvangen van tepelafscheiding. Kortom, er is een nipple cover voor elke situatie en voorkeur.

Terug naar blog

Onze Producten

Onze Pakketten