Boob tape van shapetape

Boob tape plakken: zo doe je dat!

Boob tape plakken kan iedereen

Het gebruik van boob tape, ook bekend als borsttape, kan een geweldige manier zijn om je borsten te liften en ondersteuning te bieden zonder het gebruik van een traditionele bh.

Het is een handige oplossing voor speciale gelegenheden waarbij je een naadloze en elegante look wilt creëren. Maar hoe plak je boob tape op de juiste manier? Hier zijn enkele eenvoudige stappen om je op weg te helpen:

 

Stap 1: Voorbereiding

  • Zorg ervoor dat je borsten schoon, droog en vrij van olie, lotions of parfums zijn. Dit helpt de kleefkracht van de tape te vergroten.
  • Knip de gewenste lengte van de boob tape af. Het kan handig zijn om een spiegel bij de hand te hebben om het proces gemakkelijker te maken.

voorbereiden boob tape 

Stap 2: Plaatsing van de tape

  • Til je borst op en positioneer de tape onder je borst. Houd de tape parallel aan de grond voor een natuurlijke lift.
  • Plaats de tape stevig tegen je borst en trek deze naar boven, terwijl je je borst op zijn plaats houdt voor de gewenste vorm en lift.
  • Herhaal deze stap voor de andere borst.

 Plaatsen boob tape

Stap 3: Bevestiging en afwerking

  • Zorg ervoor dat de tape goed vastzit en stevig is bevestigd. Je kunt met je handen over de tape wrijven om ervoor te zorgen dat deze goed hecht.
  • Controleer in de spiegel of de lift en vorm naar wens zijn. Pas indien nodig de positie van de tape aan.
  • Voel je vrij om je favoriete outfit aan te trekken en geniet van de zelfverzekerde look die boob tape biedt!

Boob tape plakken

Boob tape verwijderen

Onthoud dat het verwijderen van boob tape ook belangrijk is. Doe dit voorzichtig om huidirritatie te voorkomen. Je kunt de tape langzaam en voorzichtig van de huid trekken terwijl je tegelijkertijd de huid ondersteunt.

 boob tape verwijderen

Conclusie

Met deze eenvoudige stappen kun je zelf boob tape plakken en genieten van een mooie lift en ondersteuning. Het is altijd handig om te oefenen met het gebruik van boob tape voordat je het voor een speciale gelegenheid gebruikt, zodat je vertrouwd raakt met de techniek. Experimenteer met verschillende stijlen en ontdek wat het beste werkt voor jouw lichaam en outfit. Veel plezier en straal met je prachtige look!

 

Let op: Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het plakken en verwijderen van boob tape. Volg altijd de instructies van de fabrikant en zorg ervoor dat je huid gezond en vrij is van irritaties voordat je boob tape gebruikt. Op onze verpakking staan de verschillende manieren van boob tape plakken. Kijk hier voor meer informatie over het gebruik van boob tape!

Terug naar blog

Onze Producten

Onze Pakketten