Zo vind jij de beste boobtape via internet

De beste boobtape kopen op internet

Zo vind jij de beste boobtape via internet

De beste boobtape hangt af van de kwaliteit lijm, de stretch en zachtheid van het materiaal en natuurlijk de prijs. Maar hoe vind je die boobtape nu eigelijk hoe hoe gebruik je deze zodat je het optimale resultaat behaald? Wij leggen je in deze blog alles uit over boobtape kopen

Boob tape kopen op internet

Wat is boobtape?

Boobtape kopen is via Shapetape dus eigelijk heel gemakkelijk! Maar wat is boobtape nu precies? Boobtape is een speciale soort tape die ontworpen is om vrouwen te helpen bij het creëren van een comfortabele en zelfverzekerde look onder de kleding met lage uitsnijdingen, strapless jurkjes of rugloze tops. Boobtape wordt ook wel gebruikt om de borsten te helpen ondersteunen zonder gebruik van een bh.

Boobtape is een dunne en flexibele stof met een lijmlaagje die op de huid blijft plakken. Deze is speciaal ontworpen om te plakken rondom de borsten. Comfort en veiligheid is bij deze boobtape een must!

Deze tape is onder de vrouwen steeds populairder en het gebruik is ook heel erg gemakkelijk, dus de keuze is reuze! De meeste tapes zijn te krijgen op een rol van ca. 5 meter. De tape is eenmalig te gebruiken, dus kijk even goed hoelang je het stuk dat je gaat gebruiken is, en hoelang deze je moet afknippen.

Wat is boob tape

Zo vind jij de beste boobtape!

Boobtape is superhandig voor je look helemaal te rocken! maar waar let je op als je boobtape koopt? Vind hier onze 7 tips die je kunnen helpen bij het vinden van de juiste boobtape.

 1. Zorg voor een boob tapedie voor alle huidtypes geschikt is. Er zijn namelijk verschillende soorten lijm die gebruikt worden bij allerlei verschillende leveranciers. Zo weet je of deze tape goed bij jouw huidtype past en of deze niet irriteert.

 2. Extra sterke boob tape (lijm) zorgt ervoor dat jij dansend de nacht door komt zonder dat je last hebt van boobtape die loslaat. Als de tape goed plakt kun je ook die mooie booblift creëren die jij graag zou willen. De tape moet niet loslaten, maar het moet ook makkelijk en zonder pijn te verwijderen zijn. 

 3. Zoek naar een boobtape die flexibel is en op zijn plek blijft zitten, dus kijk goed naar de kwaliteit die je koopt dat je zorgeloos de avond door danst.

 4. Als je zweet of perongeluk een drankje over je heen krijgt wil je natuurlijk niet dat deze loslaat. Controleer of de boobtape waterproof en zweetbestendig is.

 5. Lees recensies van andere online en op verschillende websites. Hierdoor krijg je een goed en eerlijk beeld van welke boobtape het beste bij jou past!

 6. Niet tevreden? Probeer eens een andere tape en kijk dan wat de verschillen zijn van deze merken. Iedere huid is anders en er zal altijd verschil zitten in prijs, kwaliteit!

 7. Gevoelige huid? probeer eens een klein stukje voordat je de tape echt gaat gebruiken. Zo kun je testen op allergieën of irritaties. Toch irritatie bij de boobtape die je gekozen hebt? kies dan voor een hypoallergene tape of raadpleeg een dermatoloog!

beste kwaliteit boob tape 

De elasticiteit van de boobtape

Bij het gebruik van boobtape is het natuurlijk belangrijk dat je vrij kunt bewegen dus deze tape is niet stug. Bij het ontwerpen van de boobtape is er rekening gehouden dat deze makkelijk moet zijn en als het ware één moet zijn met de huid, maar ook dat de tape een liftend effect kan creëren zodat jij je favoriete outfit kan dragen zonder bh. 


Zodra je de folie van de tape afhaalt plakt deze en kun je ook gemakkelijk merken hoe elastisch deze tape is. Hou hier ook goed rekening mee als de de tape plakt dat je de tape als het ware een beetje oprekt omdat hij anders te flexibel is.

Boob tape kopen

De voordelen van boobtape

Hieronder vind je een complete opsomming van de voordelen van boobtape:
Laten we beginnen met de ondersteuning die de tape biedt, en het liftende effect aan de borsten. Dit vooral als er geen gebruik gemaakt kan worden van een bh.Ook is de boobtape is een fijn alternatief voor het dragen van een bh. Dit bied een ultimate aan comfort die een bh vervangt.

Geen bh wordt vaak als vervelend of oncomfortabel ervaren. Hierbij kan de boobtape een stevig en ademend gevoel geven. Misschien wel het grootste voordeel van de boobtape is de onzichtbaarheid.

Deze is niet zichtbaar onder kleding zodat je een outfit kan dragen zonder dat er bandjes of sluitingen zichtbaar zijn.Daarnaast merk je ook dat de sabiliteit die deze boobtape geeft een groot pluspunt is. De borsten blijven mooi in vorm omdat de tape goed kleeft.

Je kan zelf bepalen in welke vorm je het plakt en dit zal ook gedurende de avond zo blijven zitten. Zo kun je een mooi push-up effect creëren die de hele avond blijft. De boobtape kan zelf geknipt worden op verschillende soorten lengtes.

Zo is het te gebruiken bij tops en jurken die laag uitgesneden zijn. Zo kun je het makkelijk en veelzijdig gebruiken met alle outfits.Tot slot is de tape is makkelijk mee te nemen, en makkelijk in gebruik. Zo ook bij gala’s, bruiloften of andere speciale gelegenheden waar je geen gebruik wil maken van een bh.

Beste kwaliteit boobtape

 How to boob tape gebruiken?

 1. Kijk op shaptape.nl voor onze favoriete boobtape, of kijk op andere sites voor een tape die bij jouw huidtype past. 

 2. bestel de boobtape online, en pak deze uit

 3. Trek de outfit aan waarbij je de boobtape wilt gebruiken. Kijk nu goed welke plekken je outfit bedekt en waar wel of geen boobtape mag plakken.

 4. Knip een klein stukje af en test deze op een klein stukje huid om te kijken of een geen allergieën of irritaties te zien zijn. Wacht +/- 60 min.

 5. meet de tape zonder dat deze plakt hoeveel je nodig hebt en knip dit stuk van de rol af.

 6. Maak de huid goed schoon met zeep en zorg dat deze vetvrij is en zo ook geen ander producten op de huid aanbrengen voordat je de tape op plakt.

 7. Als je de Nipple Covers van Shapetape wilt gebruiken is dat nu het moment, breng deze aan net voordat je de tape plakt. Zo zorg je dat de tepels beschermt worden tegen de plakkerige tape. 

 8. Plak de tape en zorg dat alles mooi in vorm zit voordat je hem helemaal plakt. Als hij uiteindelijk plakt, is het beste om deze dan niet meer los te halen totdat je de tape er op het einde van de dag/avond afhaalt.

 9. Is er nog een stukje van je oufit wat omhoog kruipt of niet mooi blijft zitten? Gebruik voor de finishing touch de transparante Fashion Tape van Shapetape, zo ga jij zonder zorgen je feestje tegenmoet!

Binnenkort een feestje en benieuwd geworden naar deze handige boobtape? Bekijk dan deze pagina over boob tape kopen of bestel direct!

Terug naar blog

Onze Producten

Onze Pakketten