Boobtape van Shapetape kopen

Hoe gebruik je boobtape?

Op onze website kan je diverse pakketen boob tape kopen. Als je benieuwd bent naar welk pakket Shapetape bij jou past, kan je een kijkje nemen op onze pagina hiervoor.

 Boob tape

Hoe vaak kan je een rol gebruiken?

De Shapetape kan op veel verschillende manieren geplakt worden en elke manier van plakken geeft een ander resultaat. Op onze pagina over het plakken van Shapetape kan je vinden hoe vaak je een rol kan gebruiken, hoe je de Shapetape het beste kan plakken voor jouw gewenste resultaat, en welke kleur en maat het beste bij jouw wensen passen.

 boob tape zachte oppervlakte

 

Hoe draag je boobtape?

Als je vaak topjes, shirtjes met open rug of jurkjes draagt, is boobtape een handige oplossing om de gewenste bedekking en lift te krijgen zonder dat er een BH zichtbaar is. Er is een ruim assortiment aan boobtape-accessoires beschikbaar om uit te kiezen, zodat er voor elke outfit een oplossing is.

 Boob tape dragen

 

Welke boobtape pakketen zijn er?

Al onze rollen boobtape hebben een lengtemaat van 500 centimeter, waardoor je een ruime voorraad aan boob tape bezit. Als je meer nodig hebt, bieden wij ook 3 packs boobtape aan. Hierdoor bespaar je geld en geniet je van korting op de boob tape. Onze boob tape is gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan, waardoor het rekbaar is en makkelijk te plakken.

 Boob tape pakketten

 

Voordelen Shapetape

Shapetape is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor er voor iedere huidtype een geschikte shapetape beschikbaar is. Ook is de shapetape erg flexibel en makkelijk op verschillende manieren te plakken. Verder is shapetape een betaalbare en comfortabele manier om je borsten te ondersteunen.

 boobtape voordelen

 

Voordelen Shapetape:

  • Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
  • Te combineren met nipple covers
  • Erg flexibel door elastaan stof
  • Comfortabele vervanger voor een BH
  • Kan gebruikt worden onder verschillende topjes en jurkjes
  • Hoge kwaliteit boob tape die stevig blijft zitten maar ook makkelijk te verwijderen is

 Boob tape van shapetape

 

Boob tape van Shapetape

Wij hebben gekozen voor de beste kwaliteit boob tape, waardoor deze ontzettend stevig blijft zitten, maar ook makkelijk te verwijderen is. De boob tape is zo gemaakt dat deze alleen losgaat wanneer jij dat wil. Heb je een gevoelige huid? Dan raden wij onze Shapetape aan. Wil je meer over ons te weten komen? Bekijk dan ons verhaal

Onze Producten 💜

Combineer en bespaar met onze pakketten 💰