Boobtape

boob tape / body tape gebruiken? Zo doet je dat!

Hoe tape ik mijn borsten met boob tape / body tape?

Als je een diep uitgesneden jurk of top draagt of als je wilt dat je borsten er steviger en voller uitzien, dan kan boob tape / body tape je helpen. Deze handige tape wordt gebruikt om borsten op hun plaats te houden en een push-up effect te creëren zonder dat er een beha nodig is. Maar hoe gebruik je boob tape / body tape en waar moet je op letten? Dat leggen we je uit in dit artikel.

 

Wat is boob tape / body tape?

Boob tape / body tape is een soort dubbelzijdige tape die speciaal is ontworpen om borsten op hun plaats te houden en een push-up effect te creëren. Het is meestal gemaakt van een zachte, flexibele stof die gemakkelijk aan de huid hecht en geen sporen achterlaat.

Boob tape / body tape wordt vaak gebruikt om een diep uitgesneden decolleté te creëren, om borsten steviger en voller te laten lijken, of om een strapless top of jurk op zijn plaats te houden.

 

Hoe gebruik je boob tape / body tape?

Het gebruik van boob tape / body tape is heel eenvoudig. Hieronder vind je een stapsgewijze uitleg:

  1. Zorg ervoor dat je huid droog en schoon is voordat je de tape aanbrengt. Als je huid vochtig is, zal de tape minder goed hechten.

  2. Knip een stukje boob tape / body tape af dat lang genoeg is om je borst op zijn plaats te houden en eventueel te liften. Je kunt de tape eventueel nog wat inkorten als dat nodig is.

  3. Verwijder het beschermende papier aan één kant van de tape en plak de tape op de onderkant van je borst. Zorg ervoor dat de tape niet zichtbaar is als je de kleding draagt.

  4. Trek de borst omhoog en plak de tape op de bovenkant van de borst. Herhaal deze stappen voor de andere borst.

  5. Zorg ervoor dat de tape stevig vastzit en je borsten goed worden ondersteund.

En dat is alles! Boob tape / body tape kan de hele dag op zijn plaats blijven zitten en is gemakkelijk te verwijderen als je klaar bent met dragen.

 

Hoogwaardige kwaliteit boob tape / body tape kopen

Als je op zoek bent naar hoogwaardige kwaliteit boob tape / body tape, dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op shapetape.nl. Hier vind je een breed assortiment aan boob tape / body tape in verschillende maten en vormen, zodat je altijd de juiste tape hebt voor jouw lichaam en kledingstukken. Bovendien kun je er zeker van zijn dat je kwalitatief hoogwaardige tape koopt die lang meegaat en gemakkelijk in gebruik is.

We hopen dat deze uitleg je heeft geholpen bij het gebruik van boob tape / body tape en dat je nu 

zelfverzekerd en comfortabel kleding kunt dragen zonder je zorgen te maken over het uitzakken van je decolleté of het verschuiven van je kledingstukken.

Vergeet niet om de tape voorzichtig te verwijderen na het dragen, om huidirritatie te voorkomen. Gebruik eventueel wat olie om de tape los te weken voordat je het verwijdert.

 

Conclusie

Boob tape / body tape is een handig hulpmiddel om je borsten op hun plaats te houden en een push-up effect te creëren zonder dat er een beha nodig is. Het gebruik ervan is heel eenvoudig en kan je helpen om je comfortabeler en zelfverzekerder te voelen in je kleding.

Als je op zoek bent naar hoogwaardige kwaliteit boob tape / body tape, dan raden we je aan om een kijkje te nemen op deze pagina. Hier vind je een breed assortiment aan tape in verschillende maten en vormen, zodat je altijd de juiste tape hebt voor jouw lichaam en kledingstukken.

We hopen dat deze uitleg je heeft geholpen bij het gebruik van boob tape / body tape. Veel succes met het creëren van een prachtig decolleté of het dragen van een strapless outfit!

Terug naar blog

Onze Producten

Onze Pakketten