voorkom ongewenste inkijk borsten

Tips voor een te diepe Decolleté: Zo Voorkom je Ongewenste Inkijk tussen je Borsten

Zo Voorkom je Ongewenste Inkijk tussen je Borsten

Een goed passend decolleté kan een prachtig fashion statement zijn, maar soms kan het leiden tot ongewenste inkijk of een te diepe decolleté. Gelukkig zijn er diverse manieren om dit te voorkomen en je comfortabel en zelfverzekerd te voelen in je outfits.

In deze blog delen we enkele handige tips om inkijk tussen je borsten te vermijden en een perfecte balans te vinden tussen stijl en discretie.

Fashion tape gebruiken


Handige tips tegen ongewenste inkijk:

  1. Kies de juiste bh: Een goed passende bh vormt de basis voor een flatterend decolleté. Kies een bh met de juiste maat en ondersteuning die bij je borstvorm past. Hierdoor wordt je buste op de juiste plaats gehouden en voorkom je ongewenste inkijk. Een balconette- of plunge-bh kan bijvoorbeeld helpen bij het creëren van een mooie natuurlijke vorm zonder te veel bloot te geven.

  2. Pas op met de uitsnijding: Bij het kiezen van tops, jurken of blouses is het belangrijk om aandacht te besteden aan de uitsnijding. Vermijd te diepe decolletés als je niet wilt dat er te veel inkijk is. Een V-hals of een boothals kan een elegante en flatterende keuze zijn die de aandacht naar boven richt en inkijk minimaliseert.

  3. Gebruik fashion tape: Fashion tape, zoals dubbelzijdige plakstrips, kan je beste vriend zijn als het gaat om het voorkomen van inkijk. Plaats een stukje tape tussen je borsten en de stof van je kleding om alles op zijn plaats te houden. Het zorgt voor extra zekerheid en voorkomt ongewenste onthullingen. Zo kan je eenvoudig een te diepe V-hals oplossen. Deze kan je hier bestellen.

  4. Layering en accessoires: Een slimme manier om inkijk te verminderen, is door te spelen met laagjes en accessoires. Draag een lichtgewicht vest, een sjaal of een blazer over je top om wat extra bedekking te creëren. Ook statement kettingen of lange kettingen kunnen de aandacht afleiden van het decolleté en de nadruk leggen op je accessoires.

  5. Pas op met stofkeuze: Kies zorgvuldig de stoffen van je kledingstukken. Dikkere stoffen zoals tweed, wol of denim hebben de neiging om beter op hun plaats te blijven en minder inkijk te veroorzaken dan dunne, rekbare stoffen. Let ook op de elasticiteit van de stof, want te veel stretch kan leiden tot een diepere decolleté.

Fashion tape decolleté

Conclusie:

Met de juiste bh, aandacht voor de uitsnijding, slim gebruik van fashion tape, layering en stofkeuze kun je inkijk tussen je borsten en een te diepe decolleté effectief voorkomen. Het draait allemaal om het vinden van een balans tussen stijl en comfort, zodat je je zelfverzekerd en flatterend kunt kleden zonder je zorgen te maken over ongewenste onthullingen.

Onthoud altijd dat mode en stijl subjectief zijn en dat jij de keuze hebt om je te kleden zoals je wilt. Deze tips zijn bedoeld als richtlijnen om je te helpen bij het bereiken van het gewenste resultaat. Kies wat voor jou het beste werkt en waar jij je het prettigst bij voelt.

Terug naar blog

Onze Producten

Onze Pakketten