Fashion tape gebruiken? Zo doe je dat!

Fashion tape gebruiken? Zo doe je dat!

Als je wel eens kleding draagt met een diepe halslijn of een open rug, dan ben je waarschijnlijk bekend met het fenomeen fashion tape. Dit handige hulpmiddel wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat kleding op zijn plaats blijft zitten en niet afzakt of verschuift. Maar wat is fashion tape precies en hoe gebruik je het? Dat leggen we je uit in dit artikel.

 Fashion tape

Wat is fashion tape?

Fashion tape is een soort dubbelzijdige tape die speciaal is ontworpen om kleding op zijn plaats te houden. Het is meestal gemaakt van een zachte, flexibele stof die gemakkelijk aan de huid hecht en geen sporen achterlaat. Fashion tape wordt vaak gebruikt om de zoom van een rok of jurk omhoog te houden, om een blouse of shirt op zijn plaats te houden, of om een decolleté of open rug te bedekken.

 Fashion tape

Hoe gebruik je fashion tape?

Het gebruik van fashion tape is heel eenvoudig. Hieronder vind je een stapsgewijze uitleg:

  1. Zorg ervoor dat je huid droog en schoon is voordat je de tape aanbrengt. Als je huid vochtig is, zal de tape minder goed hechten.
  2. Verwijder het beschermende papier aan één kant van de tape en plak de tape op de binnenkant van je kledingstuk. Zorg ervoor dat de tape niet zichtbaar is als je de kleding draagt.
  3. Verwijder nu het beschermende papier aan de andere kant van de tape.
  4. Plak de kleding op zijn plaats op je huid en druk de tape stevig aan. Zorg ervoor dat je de tape niet dubbelvouwt of op zichzelf plakt.

En dat is alles! Fashion tape kan de hele dag op zijn plaats blijven zitten en is gemakkelijk te verwijderen als je klaar bent met dragen.

 Fashion tape

Hoogwaardige kwaliteit fashion tape kopen

Als je op zoek bent naar hoogwaardige kwaliteit fashion tape, dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op deze pagina. Hier vind je een breed assortiment aan fashion tape in verschillende maten en vormen, zodat je altijd de juiste tape hebt voor jouw kledingstukken. Bovendien kun je er zeker van zijn dat je kwalitatief hoogwaardige tape koopt die lang meegaat en gemakkelijk in gebruik is.

We hopen dat deze uitleg je heeft geholpen bij het gebruik van fashion tape en dat je nu vol vertrouwen aan de slag kunt met het stylen van je favoriete kledingstukken!

Terug naar blog

Onze Producten

Onze Pakketten