Doorschijnende tepels voorkomen

Zo voorkom je doorschijnende tepels!

Doorschijnende tepels? Wij hebben de oplossing!

Het zonnetje schijnt en de zomerkleding kan uit de kast! Je kledingkeuze wordt kleurrijker, luchtiger en stof wordt dunner. Geen zin in het dragen van een bh maar voel jij je onzeker over je tepels die doorschijnen? Geen zorgen! wij hebben voor jou dé oplossing waardoor jouw tepels niet zichtbaar door je kleding! 

 Doorschijnende tepels

Waar moet ik op letten?

Je borsten zijn een van de gevoeligste en intiemste gedeeltes van je lichaam. In deze zones wil je natuurlijk extra voorzichtig zijn en plak je hier niet zomaar het eerste de beste product op! Hiervoor zijn tepelplakkers oftewel nipple covers, speciaal ontworpen.

Deze tepelplakkers zijn zacht en hebben speciale lijm die je huid en lichaam goed kunnen verdragen! Hierdoor raakt je huid niet geirriteerd en zul je de dagen erna hier ook geen last van hebben!

Tepels door kleding? Geen probleem met de nipple covers van Shapetape. Onze Tepelplakkers zijn speciaal ontworpen voor deze intieme zones en de producten zijn met zorg geselecteerd en getest! Bestel hier

 

Tepelplakkers

Tepelplakkers zijn ideaal voor het veilig verbergen van je tepels. Deze tepelplakkers heb je in twee verschillende soorten. Kijk altijd even goed welke jij denkt dat het beste bij je past, hoe vaak je ze gaat gebruiken en waarvan jij wil dat de gemaakt zijn!

 

Katoenen tepelplakkers

De katoenen nipple covers zijn ultra dun en deze zijn eenmalig te gebruiken door de plakrand. Deze plakt alleen aan de buitenkant en deze plakrand raakt je tepel dus niet! Het gedeelte wat over de tepel heengaat bestaat uit katoen waardoor je huid niet zal gaan irriteren als je de tepelplakker gebruikt! Deze plakkers zijn speciaal ontworpen waardoor je geen bh hoeft te dragen en toch je tepels kunt verbergen en je deze ook nog eens berschermt tegen het schuren van je kleding.

Katoenen nipple covers

Silicone tepelplakkers

De silicone nipple covers zijn ontworpen voor meerdere keren te gebruiken! Deze koop je in 1 set die bestaat uit 2 pads. De silicone oppervlakte zorgt ervoor dat dit gelijk aantvoelt als de huid. Ook zit hier in het midden een gaasje zodat de 'plakker' de tepel niet raakt!

 

De silicone tepelplakkers zijn zelfklevend en herbruikbaar, hierdoor kan je deze na gebruik netjes opbergen en meerdere malen hergebruiken. De Nipplecovers zijn water & zweetbestendig. Zwemmen, uitgaan of feesten is. De Siliconen nipple covers zijn dan ook de ideale manier om je tepels te verbergen. Bestellen? Klik hier 

Siliconen nipple covers

What else? Boobtape!

Helemaal ready for a night out maar nog niet helmaal tevreden en wil je je borsten toch nog een lift geven? Gebruik dan na de tepelplakkers ook de boobtape die speciaal ontworpen is voor de momenten dat jij geen bh wil dragen. Deze borstentape is speciaal ontworpen voor ieder type huid en is extra stevig waardoor deze voor iedere cupmaat te gebruiken is.

De boobtape kun je zelf afknippen van een rol en kun je in verschillende manieren opplakken zodat niemand de tape onder jouw outfit zal zien. Nu ben jij helemaal ready to go!

Benieuwd naar de boobtape? Bestel 'm hier!

Terug naar blog

Onze Producten

Onze Pakketten