Shapewar

Hoe strak moet shapewear zitten? Zo kies jij de juiste maat!

Oké, dus je bent helemaal into shapewear, maar die ene brandende vraag blijft:
"Hoe strak moet dat spul eigenlijk zitten?" Geen zorgen, we got you!

In dit stukje tekst gaan we dieper in op deze prangende kwestie en geven we je alle ins en outs over het dragen van shapewear zonder dat het voelt alsof je in een te strakke knuffel zit.

Shapewear kopen

Het grote belang van de juiste pasvorm

Laten we het gelijk zeggen: shapewear moet aanvoelen als je tweede huid. Als het te los zit, doet het niks voor je figuur. Maar als het te strak zit, kan het serieus oncomfortabel worden, en dat wil je niet. Dus, wat te doen?

Kies de juiste maat

Voordat je de shapewear-game betreedt, meet je taille, heupen en buste. Serieus, die cijfers zijn je beste vrienden hier. Check daarna de maattabel van het merk dat je op het oog hebt, want maten verschillen nogal. Ga niet alleen af op wat je normaal draagt, maar vertrouw op die meetlintresultaten.

Shapewear kiezen

 

Het magische materiaal van shapewear

Laten we het hebben over stof. Shapewear moet ademen, punt uit. Kies voor stoffen die flexibel zijn. Dat betekent comfort en aanpassingsvermogen aan jouw unieke vorm. Vermijd de niet-ademende stoffen, tenzij je een sauna-ervaring wilt ondergaan.

Soorten shapewear, keuzes, keuzes

Shapewear komt in allerlei soorten en maten. Van buikweg broekjes tot all-in-one body's met ingebouwde bh's, er is voor elk wat wils. Bedenk welk deel van je lichaam je wilt aanpakken en kies deze. En ja, comfort staat nog steeds op nummer één.

Shapewear dragen

 

Draagadvies

Oké, je hebt je perfecte shapewear gevonden. Wat nu?

Voor dagelijks gebruik

Als je shapewear dagelijks draagt, moet het comfy zijn, anders ga je het niet volhouden. Check regelmatig of het nog chill aanvoelt. Als niet, ga dan voor een maatje groter. Comfort boven alles!

Speciale gelegenheden

Voor die fancy momenten waarop je extra fabulous wilt zijn, kun je shapewear met een iets strakkere pasvorm overwegen. Probeer verschillende stijlen uit en ontdek wat voor jou werkt. Vergeet niet dat het nog steeds lekker moet zitten, zelfs op een feestje.

Shapewear broekje

 

Conclusie

Dus, hoe strak moet shapewear zitten? Dat hangt af van wat jij chill vindt, het doel dat je hebt en het type shapewear. Balans is key. Onthoud, shapewear is je vriend, geen vijand. Het moet jouw natuurlijke schoonheid aanvullen, niet verstoppen. Wil je meer weten over shapewear? Lees dan hier verder!

Terug naar blog