Boobtape voor grote borsten

Boobtape voor grote borsten

Boobtape voor Grote Borsten: Tips en Tricks

Boobtape kan een geweldige oplossing zijn voor vrouwen met grote borsten die geen beha willen dragen onder een outfit. Maar wist je dat er speciale boobtape voor grote borsten bestaat?

Boobtape voor grote borsten biedt nog meer ondersteuning en vorming aan de borsten. Hieronder geven we je een aantal tips en tricks geven om boobtape op de juiste manier te gebruiken voor grote borsten.

Grote borsten 

 

Kies de juiste boobtape

Net als bij gewone boobtape is het belangrijk om de juiste boobtape te kiezen die geschikt is voor grote borsten. Boobtape voor grote borsten is verkrijgbaar in verschillende breedtes en lengtes, zodat je de tape kunt aanpassen aan je lichaamsvorm. Kies onze 7.5cm brede boobtape die speciaal is ontworpen voor grote borsten en die sterk genoeg is om de hele dag op zijn plek te blijven.

 Shapetape boob tape grote borsten

 

Reinig je huid

Zorg ervoor dat je huid schoon en droog is voordat je de boobtape aanbrengt. Reinig de huid met een milde zeep en droog de huid goed af voordat je de tape aanbrengt. Het is belangrijk om geen crèmes of lotions te gebruiken op de huid voordat je de boobtape aanbrengt, omdat dit de hechting van de tape kan verminderen.

Boob tape reinigen

 

Breng de boobtape aan op de juiste manier

Het aanbrengen van de boobtape op de juiste manier is cruciaal voor een goede ondersteuning en vorming van de borsten. Knip een stuk tape af dat groot genoeg is om de hele borst te bedekken en plaats de tape onder de borst. Trek de tape omhoog naar de gewenste hoogte en vorm de tape rond de borst om de gewenste vorm te creëren. Zorg ervoor dat de tape niet te strak zit en dat je nog steeds comfortabel kunt ademen. Herhaal dit proces voor de andere borst.

Boob tape aanbrengen

 

Gebruik meerdere stukken boobtape

Als je de hele dag of nacht boobtape wilt dragen, kan het nuttig zijn om meerdere stukken boobtape te gebruiken voor extra ondersteuning en vorming. Breng een tweede stuk tape aan op dezelfde manier als het eerste stuk tape en zorg ervoor dat de twee stukken tape elkaar overlappen voor extra stevigheid.

Boob tape gebruiken

 

Verwijder de boobtape voorzichtig

Verwijder de boobtape voorzichtig om huidirritatie te voorkomen. Trek niet te hard aan de tape en gebruik eventueel een olie of zeep om de tape los te maken. Als je merkt dat de tape begint te irriteren of pijn te doen, verwijder de tape dan onmiddellijk.

Boob tape verwijderen

 

Test de boobtape eerst

Als je nog nooit boobtape voor grote borsten hebt gebruikt, is het een goed idee om de tape eerst te testen op een klein stukje huid om er zeker van te zijn dat je niet allergisch bent voor de tape. Wil je alles weten over boob tape? Lees dan hier verder

Terug naar blog

Onze Producten

Onze Pakketten