Boob tape van shapetape

Boobtape kopen van Shapetape

Alles wat je moet weten over de boobtape van shapetape

De tape van Shapetape is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een langdurige hechting, uitzonderlijke elasticiteit en een zijdezacht oppervlak. Het ontwikkelingsproces van onze tape is grondig en uitvoerig geweest, waarbij verschillende huidtypen zijn getest.

Uit deze test is gebleken dat Shapetape de beste boobtape is en de langste hechting heeft, zeer comfortabel is om te dragen en gemakkelijk te verwijderen is. Lees hieronder alles wat je moet weten voordat je boobtape gaat kopen. 

 Boob tape kopen van shapetape

Hoe gebruik je boobtape?

Bij het gebruik van boob tape is het essentieel om te starten met een schone, droge huid. Markeer nauwkeurig waar je de tape wilt plaatsen om de gewenste vorm en ondersteuning te bereiken.

Breng de tape in kleine stroken aan, zorg ervoor dat deze stevig zit maar niet te strak, en vermijd vouwen. Na gebruik verwijder je de tape voorzichtig en verzorg je de huid om irritatie te voorkomen. Klik hier als je alles weten over het gebruik van boob tape! 

 

Hoe vaak kan je een rol gebruiken?

De Shapetape kan op veel verschillende manieren geplakt worden en elke manier van plakken geeft een ander resultaat. Op onze pagina over het plakken van Shapetape kan je vinden hoe vaak je een rol boobtape kan gebruiken. Ook vind je hier de beste manier voor het gewenste resultaat en welke kleur en maat het beste bij jouw wensen passen.

 

Hoe draag je boobtape?

Als je vaak topjes, shirtjes met open rug of jurkjes draagt, is boobtape kopen een handige oplossing om de gewenste bedekking en lift te krijgen zonder dat er een BH zichtbaar is. Er is een ruim assortiment aan boobtape-accessoires beschikbaar om uit te kiezen, zodat er voor elke outfit een oplossing is.

Shapetape boob tape 

Welke boobtape pakketen zijn er?

Al onze rollen boobtape hebben een lengtemaat van 500 centimeter, waardoor je een ruime voorraad aan boobtape bezit. Als je meer nodig hebt, bieden wij ook 3 packs boobtape aan. Hierdoor bespaar je geld en geniet je van korting op de boobtape. Onze boobtape is gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan, waardoor het rekbaar is en makkelijk te plakken.

 

Daarom kies jij voor Shapetape

Shapetape is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor er voor iedere huidtype een geschikte shapetape beschikbaar is. Ook is de shapetape erg flexibel en makkelijk op verschillende manieren te plakken. Verder is shapetape een betaalbare en comfortabele manier om je borsten te ondersteunen. Ben je nieuwd naar onze boob tape? Bekijk dan hier onze bestsellers 

 Shapetape boob tape kopen

Voordelen Shapetape:

  • Boobtape kopen tegen een scherpe prijs
  • Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
  • Te combineren met nipple covers
  • Erg flexibel door elastaan stof
  • Comfortabele vervanger voor een BH
  • Kan gebruikt worden onder verschillende topjes en jurkjes
  • Hoge kwaliteit boob tape die stevig blijft zitten maar ook makkelijk te verwijderen is 

 

Conclusie

Wij hebben gekozen voor de beste kwaliteit boobtape, waardoor deze stevig blijft zitten, maar ook makkelijk te verwijderen is. De boobtape is zo gemaakt dat deze alleen losgaat wanneer jij dat wil. Heb je een gevoelige huid? Dan raden wij onze Shapetape aan. Wil je meer over ons te weten komen? Bekijk dan ons verhaal

Terug naar blog

Onze Producten

Onze Pakketten