Bh tape

Alles wat je moet weten over BH Tape: Fashion Tape vs. Boob Tape

BH Tape, de redder in nood voor veel vrouwen, komt in verschillende vormen en maten. Het is de geheime kracht achter een naadloze look en een geweldige ondersteuning. Lees hieronder binnen 3 minuten alles wat jij moet weten om je borsten een boost geven!

 

BH tape

BH Tape: De basisprincipes

BH Tape is een ingenieus product dat speciaal is ontworpen om problemen op te lossen die vrouwen vaak ervaren bij het dragen van hun favoriete outfits. Het biedt zowel ondersteuning als stijl, waardoor het een onmisbare accessoire is voor elke kledingkast.

Fashion Tape

Fashion Tape, zoals de naam al doet vermoeden, draait volledig om stijl en mode. Het is ontworpen om kleding op zijn plaats te houden, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte onthullingen. Hier zijn enkele kenmerken van fashion tape:

  • Kledingfixatie: Fashion tape wordt gebruikt om kledingstukken op hun plaats te houden, zoals lage halslijnen, decolletés, off-shoulder tops en open rug jurken.
  • Onzichtbaarheid: Het is meestal transparant, dun en vrijwel onzichtbaar, zodat het je outfit niet verpest.
  • Huidvriendelijk: Fashion tape is ontworpen om zacht voor de huid te zijn en laat doorgaans geen residu achter.
  • Tijdelijk gebruik: Het is ideaal voor tijdelijke oplossingen en wordt meestal niet aanbevolen voor langdurig dragen.

Fashion tape

Boob Tape

Boob Tape daarentegen is meer gericht op ondersteuning en vormgeving. Het is speciaal ontwikkeld om de buste te liften, te ondersteunen en te vormen, waardoor het perfect is voor outfits met diepe decolletés en laag uitgesneden jurken. Hier zijn enkele kenmerken van boob tape:

  • Buste-ondersteuning: Boob tape biedt lift en ondersteuning aan de borsten, waardoor een push-up effect wordt gecreëerd.
  • Vormgeving: Het kan worden gebruikt om de borsten een rondere en vollere vorm te geven.
  • Huidvriendelijk: Net als fashion tape is boob tape doorgaans huidvriendelijk en laat het geen plakkerig residu achter.
  • Langdurig dragen: Boob tape is ontworpen om comfortabel voor langere tijd te worden gedragen.

Boob tape

Welke moet je kiezen?

De keuze tussen fashion tape en boob tape hangt af van je specifieke behoeften. Als je op zoek bent naar een snelle oplossing om je kleding op zijn plaats te houden tijdens een avondje uit, is fashion tape waarschijnlijk de beste keuze. Maar als je op zoek bent naar ondersteuning en vormgeving van je buste, vooral bij outfits met diepe decolletés, is boob tape de juiste optie. Boob tape wordt aangeboden in de kleuren Beige en Bruin. 

Zowel fashion tape als boob tape hebben hun eigen unieke toepassingen en voordelen, daarom verkopen wij deze ook samen in diverse pakketten.. Zorg ervoor dat je de juiste keuze maakt op basis van wat het beste past bij je outfit en behoeften.

Bh tape

Conclusie

BH Tape is een veelzijdig hulpmiddel dat elke vrouw in haar kledingkast zou moeten hebben. Of je nu kiest voor fashion tape of boob tape, het kan een wereld van verschil maken in je comfort en zelfvertrouwen bij het dragen van je favoriete outfits.

Kies verstandig en geniet van het gemak en de stijl die BH Tape te bieden heeft, ongeacht welke variant je kiest. Wil je alles weten over onze boob tape? Lees dan deze pagina.

Terug naar blog

Onze Producten

Onze Pakketten